Зрада налоговика: підрив автівки СБУ у Києві

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Зрада налоговика: підрив автівки СБУ у Києві
08:01, 16.04.19
Дзеркало тижня

Про розкриття замаху на вбивство повідомили в СБУ та поліції. По їх інформації, допомогав терористам поліцейський-налоговик.

Налоговик надав зловмисникам віддалений доступ до свого комп'ютера, з якого ті заходили до потрібної їм бази даних. Вони підірвали авто представника спецслужби України, але сам спецслжбовець не постраждав. Тоді загинув сам підривник.

До террористичної групи входили:

  • особа, яка оформлювала нотаріально-завірене запрошення виконавця для отримання візи. Підписати та забезпечити оформлення запрошення громадянину Киргизстану (виконавцю) оформлювач попросив "ОСОБУ-6".
  • співробітник податкової поліції на прохання кума міг передавати зловмисникам інформацію про пересування автомобіля потерпілого, вважають слідчі.

Про схему підготовки замаху розказали в суді:

Інформацію щодо пересування автомобіля потерпілого за БД "Безпечне місто" отримував співробітник податкової поліції м. Києва ОСОБА_7, який за проханням свого кума надав пароль та віддалений доступ до свого комп'ютера, на якому було встановлено ключ від "Безпечного міста".

В день замаху за місцем проживання підозрюваних силовики провели обшук і вилучили майже 1,5 млн гривень, понад 24 тисячі доларів, близько 5 тисяч євро та 9,7 тисяч туркменських манат.

Всі кримінальні новини Києва в розділі #Київград на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости