В Києві втретє відбудеться командний забіг з випробуваннями

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. В Києві втретє відбудеться командний забіг з випробуваннями
17:05, 16.04.19
Соцпортал

22 червня на ВДНГ відбудеться третій командний забіг з випробуваннями.

Цього року до забігу додається фітнес-фестиваль, тож всі шанувальники краси та спорту можуть максимально задіяти себе в будь-якому з напрямків.

До забігу Be more human допускаються команди з шести чоловік, в яких обов'язково мають бути дві особи протилежної статі. На учасників очікує дистанція 7 кілометрів, протягом якої вони мають пройти 10 випробувань різного формату та рівня складності. На думку організаторів, це гарний спосіб довести згуртованість, витривалість та міць команди в цілому та кожного її учасника окремо. Реєстрація команд вже триває та закінчиться 21 червня.

Переможці будуть визначені у наступних категоріях:

  1. Команди переможців в абсолютному заліку з 1 по 5 місце;
  2. Команди переможців серед бігових клубів з 1 по 3 місце;
  3. Команди переможці серед спортивних клубів з 1 по 3 місце.

П'ятірка лідерів в абсолютному заліку отримають сертифікати на придбання товарів в фірмових магазинах Reebok.

Не треба бути професійним спортсменом, щоб взяти участь у цих змаганнях - достатньо мати злагоджену команду та прикладати максимум зусиль для перемоги. Організатори очікують на участь не менше, ніж 1260 учасників, та на присутність щонайменше 2500 вболівальників.

Фітнес-фестиваль проходитиме у форматі безкоштовних тренувань та майстер-класів, що охоплюють різні напрямки: силові тренування, бойові мистецтва, йога, танці та багато іншого. Для наймолодших атлетів працюватиме надувна зона перешкод. Таким чином, проект - це ідеальний спосіб провести активно вихідний день всією родиною. Взяти участь у фітнес-фестивалі можна за попередньою реєстрацією на сайті Be more human, або зареєструвавшись безпосередньо на місці події.

Всі новини спорту читайте в розділі #LifeStyle на Соцпорталі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости