На трасі мікроавтобус протаранив легковик. Загинула людина

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. На трасі мікроавтобус протаранив легковик. Загинула людина
20:54, 16.04.19
сектор комунікації поліції Волинської області

На одній з автодоріг Волині водій мікроавтобуса не впорався з керуванням, вилетів на зустрічну смугу і протаранив легковик. Водій легковика загинув на місці. Водій та п’ятеро пасажирів мікроавтобуса опинилися в лікарні.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області, передає Соцпортал

Попередньо, поліцейські встановили, що на автодорозі, сполученням Ковель-Жовква, в селі Литовеж автомобіль "Opel Vivaro", за кермом якого перебував 44-річний житель міста Нововолинськ, рухаючись у напрямку міста Жовква Львівської області, під час здійснення обгону, не впевнившись у безпечності маневру, виїхав на смугу зустрічного руху й допустив зіткнення із автомобілем "ЗАЗ Daewoo".

Внаслідок ДТП 40-річний водій "ЗАЗ Daewoo загинув.

Постраждали також п’ятеро пасажирів і водій автомобіля "Opel Vivaro". Їх госпіталізували.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого слідчі відомості внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Санкція цієї статті передбачає покарання, зокрема, у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Про надзвичайні події та ДТП читайте в розділі #Соціалка на Соцпорталі.

Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости