Дебати на «Олімпійському» будуть: команди кандидатів підписали угоду

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Дебати на «Олімпійському» будуть: команди кандидатів підписали угоду
18:23, 16.04.19
Українська правда

Сьогодні представників виборчих штабів Петра Порошенка та Володимира Зеленського разом з представниками НСК» Олімпійський» підписали угоду щодо оренди спорткомплексу для проведення дебатів 19 квітня. Нині сторони узгоджують час і формат дебатів.

Про це повідомляє Українська правда, передає Соцпортал.

Команди кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського уклали тристоронню угоду з НСК "Олімпійський" щодо оренди стадіону 19 квітня.

- Сьогодні зранку була укладена тристороння угода, яку підписали НСК «Олімпійський», представники виборчих штабів Петра Порошенка та Володимира Зеленського. Це - тристоронній договір про оренду стадіону на вечір 19 квітня, - повідомив на брифінгу речник штабу Порошенка Олег Медведєв.

Пізніше у команді Зеленського УП підтвердили факт підписання угоди й наголосили, що наразі тривають переговори щодо часу, формату та ін.

Медведєв також розповів, що ввечері 16 квітня штаби кандидатів мають продовжити переговори про час і формат дебатів 19 квітня.

- Наші представники збираються обговорювати регламент цих дебатів. Поки що у нас різні бачення: одна сторона налаштована на шоу, ми – на проведення повноцінної дискусії, - сказав Медведєв.

У команді президента запевнили, що Порошенко згоден на дебати на стадіоні, зокрема 19 квітня, але, за словами Медведєва, це має бути "змістовна кількагодинна дискусія, а не феєричне шоу".

- За основу для проведення дебатів має бути взятий той формат проведення дискусії, який прописаний в законі. Це - дебати на базі суспільного телебачення, - додав він.

Медведєв сказав, що Порошенко буде дотримуватися законодавства в частині організації дебатів.

Він наголосив, що відповідальність за безпеку на стадіоні покладається на Нацгвардію і Нацполіцію, адже на «Олімпійський» прийдуть десятки тисяч людей.

Щодо ведучих дебатів, то Медведєв також прогнозує непрості переговори зі штабом Зеленського.

- Нікого поки що не пропонуємо, але звичайно, що ведучі мають бути об’єктивними і неупередженими, - наголосив він.

Водночас, у штабі президента схиляються до того, що на дебатах в ефірі "Суспільного" буде лише Порошенко.

Всі політичні новини України читайте в розділі #Банкова на Соцпорталі.

Читайте також:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости