У школі роспилили сльозогінний газ. 68 дітей у лікарні

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. У школі роспилили сльозогінний газ. 68 дітей у лікарні
16:00, 15.04.19
Про Все

Надзвичайна подія сталася у Першій міській гімназії Черкас. 68 учнів госпіталізовано до Черкаської дитячої обласної лікарні.

Нагадаємо, сьогодні кілька осіб розпилили сльозогінний газ у навчальному закладі. Зараз там працює слідчо-оперативна група та представники ДСНС.

Стан школярів задовільний.

Виконуюча обов’язків медичного директора Наталія Волчкова у коментарі виданню «Про все» розповіла, як почуваються діти.

- Діти поступили у задовільному стані, зараз триває обстеження. Школярі залишатимуться в лікарні до завтра, поки будуть готові результати аналізів, - розповіла Волчкова.

За словами Наталії Волчкової, сльозогінний газ подразнює верхні дихальні шляхи, спричиняє сухий кашель, болі, але стан цих школярів задовільний.

За словами директора департаменту освіти та гуманітарної політики Сергія Воронова, по системі Електронної школи всім батькам надіслали повідомлення про ситуацію, частина батьків вже забрали своїх дітей. Навчальний процес в більшості класів триває. Ситуація повністю контрольована.

- Над передумовами виникнення події працюють правоохоронці та спеціалісти. На нашу думку, останнім часом все більше дітей озброєні відповідними балончиками, що пов’язано з тим, що кілька місяців тому на одну з дівчаток закладу був скоєний напад на вулиці з боку дорослої особи. Та особа була затримана і сьогодні там тривають слідчі дії. А розпил стався через необережність чи хуліганство когось із дітей. Але це просто версія, - написав Воронов на своїй сторінці.

Про надзвичайні події та ДТП читайте в розділі #Соціалка на Соцпорталі.

Нагадаємо,

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости