Юлія Тимошенко: Я дивлюсь з оптимізмом у майбутнє, але нас очікує велика робота

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Юлія Тимошенко: Я дивлюсь з оптимізмом у майбутнє, але нас очікує велика робота
11:28, 12.04.19
Соцпортал

Хто б не переміг на президентських виборах, Юлія Тимошенко та її команда готові, засукавши рукава відповідально працювати заради майбутнього України та щастя її людей.

Про це заявила лідер «Батьківщини» на 12 Київському безпековому форумі «Невтомна хвиля: Стратегічний вибір України та Заходу».

- Ми не маємо допустити, щоб залишився статус-кво корупційних змов. Ми всі мусимо довести, що це можливо міняти. Я і моя команда служитимемо цьому так, як тільки можемо. Для нас це служіння Україні, - зазначила Юлія Тимошенко.

За її словами, нині держава постала перед вибором: чи збережеться статус-кво кланово-олігархічного консенсусу, корупції, неефективності інституцій або ми зможемо все це поміняти, чи зможе політичне перезавантаження зробити українців щасливими, чи буде в державі справедливість.

Як би не завершилась президентська кампанія, нічого миттєво не зміниться, переконана Голова партії. Саме тому, наголосила вона, завдання всіх відповідальних державних діячів країни і друзів України – допомогти здійснити всеосяжні зміни. Для виконання цієї важкої роботи було створено фундаментальний документ - Новий курс. Над стратегією розвитку держави працювали сотні фахівців, які мають знання та досвід.

- Цей документ був зроблений не під вибори, а для України. Якщо ми відповідальні політики, ми зобов’язані всі пропозиції, які ми маємо, зібрати та зробити Україну щасливою. Я в цьому бачу покликання нашої команди, - зазначила лідер «Батьківщини».

Окрім того, зауважила Юлія Тимошенко, майбутнє України залежатиме і від виконання країнами-гарантами Будапештського меморандуму міжнародних зобов’язань, взятих перед Україною в обмін на відмову від ядерного потенціалу. І зміна президента в нашій державі – це вікно великих можливостей, щоб посилити переговорні процеси, зауважила вона.

- Питання України має бути поставлено в контексті світового прагнення до демілітаризації. Я вважаю, що без мирної цілісної України не може бути мирної та цілісної Європи, - фіналізувала вона.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости