Київ підтвердив рейтинг першості серед міст-мільйонників

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Київ підтвердив рейтинг першості серед міст-мільйонників
17:04, 11.04.19
Соцпортал

Київ підтвердив найвищий рейтинг лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко серед міст – мільйонників.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської парторганізації.

- Це, швидше електоральна тенденція, яка формувалася протягом останніх років. Зокрема на минулих виборах до місцевих рад тільки Київ зумів сформувати фракцію ВО «Батьківщини» у міській раді. Депутатів нашої політичної сили не було обрано ні у Львові, ні у Харкові, ні в Дніпрі, ні в Одесі, - зазначив Володимир Бондаренко Голова Київської міської організації ВО «Батьківщина».

Він висловив подяку всім киянам, які проголосували за Юлію Тимошенко та продемонстрували багаторічну відданість та підтримку політичної сили.

- Ми й надалі будемо активно працювати й відстоювати інтереси киян у міській раді, захищати малий бізнес, власників гаражних кооперативів, ЖБК та ОСББ, традиційно підтримувати незахищені верстви населення, боротися разом із вами за справедливі тарифи та підвищувати роль громадських організацій у цих сферах, - додав він, - Тільки спільно, як одна команда ми змогли «погасити» різноманітні рейдерські атаки та побороти ризики сумнівних кадрових рішень. Впевнений, що лише разом ми будемо вирішувати ті проблеми, які нас чекають й долати виклики в політичному і суспільному житті столиці!

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости