У Києві вживання алкоголю між двома товаришами закінчилося поножовщиною

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. У Києві вживання алкоголю між двома товаришами закінчилося поножовщиною
22:45, 30.03.19
Соцпортал

У Києві на Троєщині вживання алкоголю між двома товаришами закінчилося поножовщиною. Один з них мертвий, а іншому загрожує до 15 років ув'язнення.

Про це повідомляють Новини Києва. Соцпортал з посиланням на поліцію Києва.

- Під час сварки потерпілий отримав кілька ударів ножем у шию та голову. Від отриманих травм чоловік помер. Зловмиснику загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі, - йдеться у повідомленні.

Подія трапилася восени минулого року в квартирі на вулиці Андрія Малишка. Тоді до поліції від киянки надійшло повідомлення про те, що біля її оселі в загальному коридорі лежить мертвий чоловік.

Начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін розповів, що під час вживання алкоголю між двома товаришами виникла сварка, яка переросла у бійку.

- У ході штовханини співмешканець заявниці кілька разів вдарив ножем опонента, тож від отриманих травм він помер. 54-річного підозрюваного затримали у квартирі, а з місця події вилучили ніж зі слідами крові, - розповів він.

Затриманому слідчий Дніпровського управління поліції повідомив про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України:

- Досудове розслідування за фактом вбивства 36-річного киянина завершено. Кримінальне провадження із обвинувальним актом направили до суду. Фігуранту загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі, – додав Олександр Кузьмін.

Нагадаємо:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости