Водій, котрий порушив ПДР, нацькував на патрульного собаку

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Водій, котрий порушив ПДР, нацькував на патрульного собаку
22:45, 26.03.19
Соцпортал

У Львові водій, котрий порушив правила дорожнього руху і тікав від поліцейський, нацькував на патрульного собаку.

Про це повідомляє Соцпортал з посиланням на Патрульну поліцію України.

- У Львові водій, котрий порушив правила дорожнього руху, нацькував на патрульного поліцейського собаку,- йдеться у повідомленні.

Автомобіль Skoda на іноземній реєстрації водій якого порушив ПДР — не увімкнув світловий покажчик повороту, патрульні виявили сьогодні вночі поблизу населеного пункту Зимна Вода. Вимогу інспекторів про зупинку чоловік за кермом проігнорував та почав втікати.

Поліцейські поїхали за ним та неодноразово попереджали водія про відповідальність через гучномовець. Чоловік здійснював небезпечні маневри на дорозі, чим створював небезпеку для інших учасників дорожнього руху.

Згодом чоловік з’їхав з траси й почав втікати по бездоріжжю, а потім зупинився біля будинку та зачинився в транспортному засобі. Через декілька хвилин з будинку вийшов чоловік, який представився батьком водія, та почав відволікати увагу інспекторів.

У цей час з автомобіля вибіг водій, забіг до будинку, а потім нацькував на патрульних собаку.

Тварина накинулася на одного з інспекторів й почала кусати. Напарник попередив, що використає зброю, і тоді хазяїн відвів собаку в сторону.

Патрульного шпиталізувала бригада швидкої медичної допомоги. У нього зафіксували множинні рвані рани ноги. Наразі у справі розбираються слідчі. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

В тоже же час:

На одній з вулиць Борисполя нетверезий чоловік спершу почав хапати патрульного поліцейського за одяг, а згодом, коли його доставили до райвідділу, два рази вдарив патрульного по голові.

Враховуючи коштовність вкраденого і відповідальність за нього ситуація тягне на курйоз.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости