Іноземець через жінку вбив українця

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Іноземець через жінку вбив українця
20:27, 25.03.19
Нацполіція Одеської області

Під час застілля двоє чоловіків посварилися через знайому жінку і зловмисник вдарив свою жертву. Коли ж перетягував тіло, потерпілий прийшов до тями і тим самим підписав собі смертний вирок.

Про це Соцпортал повідомили у Нацполіції Одеської області.

20 березня біля будинку на вул. 7-ма Пересипська в Одесі було виявлено тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили особу загиблого, а також події, які передували злочину.

З’ясувалося, що 42-річний потерпілий та його 35-річний товариш-іноземець на вулиці розпивали алкогольні напої. Через спільну знайому між чоловіками виник конфлікт. Під час словесної перепалки зловмисник завдав удар кулаком в голову харків’янину, від якого той втратив свідомість.

За житловим будинком, куди підозрюваний перетягнув постраждалого, той прийшов до тями і вилаявся у бік приятеля. Це настільки обурило чоловіка, що він почав бити свою жертву ногами по голові, а потім розбив пляшку і перерізав горло.

За кілька діб після скоєння злочину поліцейські в рамках операції "Мігрант" затримали зловмисника. Чоловік зізнався у вчиненому, хоча пояснити причини такої жорстокості не зміг.

На даний час правопорушникові повідомлено про підозру за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідство триває.

Нагадаємо:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости