На трасі зіткнулися дві іномарки. Водій однієї загинув

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. На трасі зіткнулися дві іномарки. Водій однієї загинув
20:55, 21.03.19
сектор комунікації поліції Хмельницької області

Водій однієї з іномарок під час обгону не впорався з керуванням, вилетів на зустрічну смугу, врізався в іншу іномарку, в результаті чого загинув.

Про це Соцпортал повідомили у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 20 березня, близько 18.40 години на автодорозі «Житомир — Чернівці» поблизу села Антонівці Ярмолинецького району.

Попередньо встановлено, що 33-річний хмельничанин на автомобілі «Фіат Добло», рухаючись в напрямку обласного центру, під час маневру обгону допустив лобове зіткнення з автомобілем «БМВ 525» під керуванням 26-річного жителя міста Городок.

У результаті ДТП водій автомобіля «Фіат Добло» від отриманих травм помер на місці події.

Водій автомобіля «БМВ» із політравмою у важкому стані госпіталізований до реанімаційного відділення Хмельницької обласної лікарні. У його 22-річної пасажирки діагностували численні забої, струс головного мозку та закриту черепно-мозкову травму. Потерпілу госпіталізували до неврологічного відділення Ярмолинецької центральної районної лікарні. Її стан лікарі оцінюють як задовільний.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події.

Нагадаємо:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости