Чоловік застрелив знайомого через "образу" словами

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Чоловік застрелив знайомого через "образу" словами
20:00, 20.03.19
Соцпортал

Півроку тому на Київщині чоловік застрелив знайомого через "образу" словами. Його засудили до 14 років.

Про це повідомляють Новини Києва. Соцпортал з посиланням на Прокуратуру Київської області.

- У серпні 2016 року місцевий житель одного із сіл Переяслав - Хмельницького району, умисно, з метою помсти за образливі слова з боку невідомого чоловіка, який здійснював пошук об’єктів старовини за допомогою металошукача на полі неподалік села, із використанням вогнепальної зброї, здійснив один прицільний постріл у спину невідомого, від якого він помер на місці, - йдеться у повідомленні.
  • У подальшому тіло чоловіка приховав та заволодів його автомобілем і майном.
  • Транспортний засіб того ж дня відігнав до м. Києва.
- Зазначимо, що тіло померлого виявлено працівниками поліції лише через пів року після події. Самого злочинця затримано ще через 4 місяці, при цьому в його помешканні вилучено вогнепальну зброю, боєприпаси та наркотичні речовини, - зауважили в прокуратурі.

За наполегливої та принципової позиції процесуального керівника Переяслав - Хмельницького відділу Бориспільської місцевої прокуратури, вироком Броварського міськрайонного суду Київської області злочинця за умисне вбивство, угон автомобіля, незаконне зберігання вогнепальної зброї та боєприпасів, а також незаконне зберігання наркотичних речовин засуджено до 14 років позбавлення волі.

Нагадаємо:

Ірпінським відділом Києво-Святошинської місцевої прокуратури підтримано обвинувачення у кримінальному провадженні, за фактом вчинення злочинів, передбачених п. 7 ч. 2 ст. 115, ч. 2 ст. 15, п.п. 1,7 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 263 КК України.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости