Солдат-прикордонник застрелив старшину

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Солдат-прикордонник застрелив старшину
20:55, 18.03.19
прес-служба військової прокуратури Західного регіону України

Солдат строкової служби вистрелив у старшину, а потім ще декілька разів вдарив його. Від отриманих травм 35-річний старшина помер дорогою до лікарні.

Про це Соцпортал повідомили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону України.

За процесуального керівництва військової прокуратури Львівського гарнізону здійснюється досудове розслідування кримінального провадження за фактом умисного вбивства старшини відділення інспекторів прикордонної служби «Сянки» ВПС «Сянки» Мостиського прикордонного загону.

Установлено, що 18 березня 2019 року о 12.48 год. під час несення служби у прикордонному наряді солдат строкової служби здійснив одиночний постріл з отриманої ним зброї в 35-річного старшину та наніс удари в різні частини тіла потерпілого. Від отриманої травми військовослужбовець помер дорогою до лікарні.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство) здійснюється Територіальним управлінням ДБР у м. Львові, а процесуальне керівництво – військовою прокуратурою Львівського гарнізону. Солдата затримано в порядку ст. 208 КПК України.

На даний час слідчими спільно із процесуальним керівником проводяться невідкладні слідчі та процесуальні дії. За їх результатами будуть вирішені питання про повідомлення затриманому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Нагадаємо:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости