У Києві затримали "культурного" чиновника КМДА: взяв хабара

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. У Києві затримали "культурного" чиновника КМДА: взяв хабара
21:45, 14.03.19
Соцпортал

Відповідальний за культуру чиновник КМДА погорів на відносно невеликому хабарі.

Про це повідомляють Новини Києва. Соцпортал з посиланням на прокуратуру міста Києва.

- Прокуратурою міста Києва спільно з СУ ГУНП у м. Києві та УЗЕ в місті Києві ДЗЕ НП України затримано «на гарячому» під час одержання неправомірної вигоди начальника відділу інспекції державного контролю об’єктів культурної спадщини та археологічного нагляду Департаменту охорони культурної спадщини КМДА, - йдеться у повідомленні.

До правоохоронних органів звернувся підприємець, що займається кав’ярним бізнесом та наданням послуг у сфері громадського харчування. Для встановлення зовнішньої реклами на фасаді приміщень, розташованих на території Старого Подолу, у нього виникла потреба в отриманні довідки зазначеного Департаменту про те, чи відносяться вказані будівлі до об’єктів архітектурної пам’ятки.

За отримання цієї довідки начальник відділу Департаменту зажадав від підприємця неправомірну вигоду в розмірі 500 доларів США.

13.03.2019 року під час передачі обумовленої суми посадовець був затриманий правоохоронцями неподалік місця роботи. На даний час вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України.

Викриття чиновника здійснювалося за сприяння Управління КМДА з питань запобігання та протидії корупції.

Нагадаємо:

Крім того,

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости