У Києві чоловік "не помітив", як сусід підрівав себе

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. У Києві чоловік "не помітив", як сусід підрівав себе
23:15, 13.03.19
Соцпортал

У Києві мешканець одного з гуртожитків "не помітив", як сусід підрівав себе невідомим пристроєм.

Про це повідомили Новини Києва. Соцпортал з посиланням на прес-службу поліції Києва.

- Вчора близько 15-ї години до Солом’янського управління поліції надійшло повідомлення про те, що в одній із кімнат гуртожитку на вулиці Молодогвардійській лежить тіло чоловіка із тілесними ушкодженнями з невідомим предметом у руках. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи районного та Головного управлінь, вибухотехніки та лікарі «швидкої», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці поспілкувалися із сусідом загиблого по кімнаті, який пояснив, що напередодні чоловік приніс невідомий предмет, походження якого не пояснив.

  • Коли він вирішив перевірити його справність, предмет вибухнув.
  • Чоловік отримав тілесні ушкодження.
  • Чому сусід по кімнаті відразу не надав товаришу допомогу, не викликав «швидку» та лише наступного дня повідомив про випадок правоохоронцям, будуть встановлювати слідчі.

Потерпілим виявився мешканець Київської області, 1987 року народження, який тимчасово працював у столиці. Причину його смерті буде встановлено після проведення судово-медичної експертизи. Також на дослідження відправили рештки предмету, який вибухнув.

За фактом загибелі чоловіка розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство), із додатковою кваліфікацією – нещасний випадок та за ч. 3 ст. 136 (Ненадання допомоги особі, яка перебуває в небезпечному для життя стані) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці спілкуються із очевидцями та встановлюють обставини загибелі чоловіка.

Нагадаємо:

Ревнивий 16-річний підліток призначив своїй колишній 14-річній дівчині зустріч, під час якої вихопив ніж та завдав дівчині 10 смертельних ударів.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости