Стало відомо, де у Києві зараз найбільший вибір новобудов біля метро

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Стало відомо, де у Києві зараз найбільший вибір новобудов біля метро
19:30, 06.03.19
Соцпортал

Завдяки пошуковику ЛУН стало відомо, де зараз найбільший вибір новобудов біля метро. Відтак, які з них зручні, а які менш.

Про це повідомляють Новини Києва. Соцпортал з посиланням на прес-службу КМДА.

- Якщо обираєте район, де жити, то зазвичай звертаєте увагу на "скільки там до метро". У пошуковику житла ЛУН все порахували, описали і навіть проілюстрували. Це цікаві і важливі дані, щоб планувати щоденні та зручні маршрути.Додамо, що з перелічених станцій зараз найбільший пасажиропотік на "Лісовій" (червона лінія), - йдеться у новині.

Це відчувається в пікові години.

Найменш завантаженими є станції зеленої лінії:

  • Близько до метро — це 5–15 хвилин пішки. Зараз список за цим критерієм очолює станція «Осокорки». Потім «Либідська», «Палац „Україна“», «Дружби народів», «Печерська».
  • Найбільше нових квартир у 5-хвилинній доступності біля «Палацу „Україна“», «Осокорків», «Славутича», «Голосіївської», «Либідської», «Печерської». Багатьом мешканцям новобудов 5 хвилин до «Оболоні» та «Житомирської».

Новими лідерами у категорії 5–15 хвилин стануть «Лісова» та «Іподром». «Осокорки» замикатимуть трійку лідерів. Найбільше житла у 5-хвилинній доступності має з’явитися біля запланованої станції «Виноградар», а також «Славутича», «Лісової» та «Червоного хутора». Останній перебереться у лідери з кінця списку.

- Багато людей має жити у новобудовах біля «Проспекту Правди» — ще не збудованої станції метро на Виноградар, - додали у прес-службі.

Нагадаємо, що:

Пасажирка Тетяна прилетіла з Китаю. З аеропорту вона поверталася на експресі, а потім з Києва поїхала в Запоріжжя. Вона і стала 100-тисячним пасажиром, якого перевіз експрес Київ-Бориспіль.
Громадянин Лівану за підробленими документами намагався через аеропорт Бориспіль вивезти з України партію щиглів на 80 тисяч гривень.

Крім того:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости