"Поножовщиною" закінчилася вулична сварка у Києві: один з "бійців" у лікарні

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. "Поножовщиною" закінчилася вулична сварка у Києві: один з "бійців" у лікарні
23:30, 05.03.19
Соцпортал

Під час бійки на одній з київських вулиць чоловік вдався до ножа. В результаті він затриманий, а його опонент - шпиталізований.

Про це повідомляють Новини Києва. Соцпортал з посиланням на Відділ комунікації поліції Києва.

- Між чоловіками виникла бійка, під час якої один із них вдарив ножем опонента. Зловмисника оперативно затримали поліцейські неподалік від місця скоєння злочину, а потерпілого госпіталізували до медичного закладу, - йдеться у повідомленні.

До чергової частини Солом’янського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Героїв Севастополя відбувається бійка. На виклик виїхали екіпажі патрульної поліції та слідчо-оперативна група для документування події.

На місці правоохоронці з’ясували, що між чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. Під час інциденту невідомий вдарив ножем потерпілого, а потім втік з місця події. Очевидці викликали постраждалому карету "швидкої" та надали поліцейським опис зловмисника.

У ході відпрацювання прилеглої території оперативні працівники затримали підозрюваного у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та доставили його до територіального управління поліції. Ним виявився 29-річний киянин, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення різних правопорушень.

Слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости