Біля Києва наркоман роз'їзджав на викраденій автівці: недовго

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Біля Києва наркоман роз'їзджав на викраденій автівці: недовго
23:00, 05.03.19
Соцпортал

Під Києвом затримали наркомана, котрий роз'їзджав на раніше викраденій автівці-вантажівці.

Про це повідомляють Новини.Києва.Соцпортал з посиланням на Патрульну поліцію Київської області.

- Бориспільські патрульні зупинили водія в стані наркотичного сп’яніння на викраденій вантажівці, - йдеться у повідомленні.

На стаціонарному посту «Березань» близько 10-й ранку патрульні зупинили DAF 95XF430, якою згідно з орієнтуванням нещодавно заволоділи на Полтавщині.

Під час спілкування з 35-річним водієм патрульні помітили ознаки наркотичного сп’яніння. Водій відмови від освідування в присутності двох свідків.

Згідно ст.34 Закону України «Про Національну поліцію» охоронці порядку провели поверхневу перевірку. Під час огляду виявили три шприци, наповнені речовиною жовтого кольору, схожу на наркотичну. Зі слів правопорушника дану речовину він зберігав для власного вживання.

- Окрім того, патрульні з’ясували, що цей громадянин перебуває в розшуку Полтавським відділом поліції, - розповіли у поліції.

Правопорушник отримав від патрульних адміністративний протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (керування транспортним засобом в стані сп’яніння).

Інспектори викликали слідчо-оперативну групу поліції.

Таким чином, внаслідок активної співпраці поліцейських всіх районів і миттєвого обміну інформацією відбувається затримання небезпечних елементів суспільства.

Нагадаємо також, що раніше:

З’сувалося, що автомобіль проходить по справі про шахрайство, а чоловік який перебував за кермом, взагалі підозрюється у скоєні навмисного вбивства.

В Ізмаїлі під час бійки чоловік вбив свого знайомого. Під час втечі його затримав екіпаж патрульної поліції.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости