Тимошенко: Підкупи та брудні технології – це методи команди Порошенка

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Тимошенко: Підкупи та брудні технології – це методи команди Порошенка
16:18, 01.03.19
Соцпортал

Команда «Батьківщини» жодного разу за всю історію участі у виборах не використовувала брудних технологій.

І перемога її лідера на цьогорічних президентських перегонах також буде чесною.

Про це заявила Юлія Тимошенко на прес-конференції у Києві, повідомляє прес-служба партії.

- Наша команда, і про це знають люди по всій країні, ніколи не підкуповувала виборців і ніколи цим займатися не буде. Гідність та честь нашої команди не дозволять використовувати ті брудні технології та інструменти, якими сьогодні хоче купити вибори чинний президент, – наголосила вона.

Голова партії висловила впевненість в тому, що і на прийдешніх президентських перегонах люди проголосують за кандидата від «Батьківщини» «відкрито і абсолютно ідеологічно та вмотивовано». Тимошенко закликала журналістів «не клеїти брудні провокації вищого керівництва СБУ і Генпрокуратури до чесного імені партії і до членів команди».

- Зараз ми будемо дивитися безкінечний серіал провокацій СБУ, Генеральної прокуратури, які, на жаль, стали департаментами корпорації «Рошен», проти реальних кандидатів у президенти, які мають шанси перемогти Петра Порошенка, – зауважила Юлія Тимошенко.

Кандидат у Президенти наголосила, що подібними провокаціями і спецопераціями влада намагається принизити кандидатів від демократичного проєвропейського табору.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости