У річці знайшли труп військового ЗСУ

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. У річці знайшли труп військового ЗСУ
18:06, 25.02.19
УНІАН

В одній з річок Житомирської області було знайдено труп військовослужбовця ЗСУ. За попередньою інформацією, ознак насильницької смерті на тілі немає.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на військову прокуратуру Житомирського гарнізону, передає Соцпортал.

Зазначається, що у Житомирський області в річці в межах військового полігону вчора виявили тіло військовослужбовця без ознак життя. Тіло військовослужбовця витягли з води і направили в бюро судово-медичної експертизи. Також до цього був здійснений виїзд експертів на огляд місця події. Наявних ознак насильницької смерті на тілі загиблого виявлено не було.

- Тіло військового направили для проведення судово-медичної експертизи та встановлення точних причин смерті, - пояснив заступник військового прокурора, підполковник юстиції Олексій Рихлюк.

За його відомостями, наразі прокуратурою розслідується кримінальне провадження, розпочате за ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

- Чи падав військовий з мосту, чи ні, а також чому він загинув, наразі невідомо, це буде встановлено пізніше,- зазначив Рихлюк.

Він також уточнив, що загиблий служив на Миколаївщині і перебував на Житомирщині у службовому відрядженні на курсах, а інших відомостей про цю подію ще немає. Розслідування цієї справи триває.

Нагадаємо:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости