На Київщині син вбив маму

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. На Київщині син вбив маму
17:08, 20.02.19
відділ комунікації поліції в Київській області

В одному із сіл Київської області син вночі вбив свою маму і одразу зателефонував до поліції, аби повідомити, що вона, нібито, померла своєю смертю.

Про це Новини Києва. Соцпортал повідомили у відділі комунікації поліції в Київській області.

Близько 3 години ночі до поліції звернувсяжитель села Залізне, який повідомив, що померла його матір. Зі слів сина, літня жінка напередодні впала та сильно вдарилась головою.

На місце події одразу були спрямовані групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

Під час огляду місцяподії правоохоронці встановили, що до смерті потерпілої може бути причетним її 50-річний син.

Тіло загиблої 74-річної жінки направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті. З місця події правоохоронці вилучили низку речових доказів.

Проведеними заходами було встановлено, що тої трагічної ночі чоловік перебував вдома у стані алкогольного сп’яніння. Внаслідок тривалих неприязних відносин на ґрунті психічноїхвороби матері між родичами стався побутовий конфлікт, під час якого син завдав матері декілька ударів дерев’яним бруском по голові. Від отриманих тілесних ушкоджень пенсіонерка померла.

Чоловіка затримано в порядку статті 208 КПК України.

Слідчим відділом проводиться досудове розслідування за ознаками вчиненнякримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання з обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство триває.

Нагадаємо:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости