Будьте обережними: у Києві злочинець представлявся співробітником комунальної служби

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Будьте обережними: у Києві злочинець представлявся співробітником комунальної служби
22:45, 18.02.19
Соцпортал

У Києві, на столичному Печерську було затримано квартирного крадія. Він представлявся співробітником комунальної служби.

Про це повідомляють Новини Києва. Соцпортал з посиланням на правоохоронців.

- Після його візиту із квартир киян зникали гроші і цінні речі. На його «рахунку» понад 20 епізодів злочинної діяльності у Києві, - йдеться у повідомленні.

Із повідомленням про крадіжку до поліції звернулася місцева мешканка. Пенсіонерка розповіла, що до її квартири на вулиці Липській завітав чоловік, який назвався представником комунальної служби, аби перевірити показники лічильника світла та газу. Після того, як візитер пішов, пенсіонерка помітила відсутність ювелірних прикрас.

- Це – 32-річний уродженець Тернополя, неодноразово судимий за крадіжки та шахрайства. Ми перевіряємо інформацію, яку отримали під час допиту, адже чоловік зізнався у скоєнні двадцяти аналогічних правопорушень на території міста Києва, - розповів начальник Печерського управління поліції Андрій Дуброва, отримавши інформацію та прикмети зловмисника, оперативники встановили особу правопорушника.

Слідчі Печерського управління поліції Києва відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

- Фігуранту оголошено повідомлення про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Тривають слідчі дії для документування протиправної діяльності чоловіка на території столиці, а також встановлення можливих спільників фігуранта, - додав Андрій Дуброва.

Крім того, нагадаємо, що:

  • На Київщині юнак намагався вбити молодшу сестру.
  • Юнак заманив 12-річну сестру до вагончику і там почав її бити кулаками та пательнею. Після цього кинув дівчинку помирати на снігу. Мотиви звірячого вчинку юнака нині з’ясовують правоохоронці.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости