У Києві вирішили знести кінотеатр «Загреб»

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. У Києві вирішили знести кінотеатр «Загреб»
18:54, 13.02.19
Вечірній Київ

Щоправда чиновники обіцяють, що на місці знесеного «Загребу» буде зведена будівля частина якої буде віддана під новий кінотеатр.

Про це повідомляє Вечірній Київ, передають Новини Києва. Соцпортал.

Постійна комісія Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку погодила рішення знести стару будівлю комунального кінотеатру «Загреб» у Голосіївському районі. Натомість планується залучити інвестора для створення на цьому місці нового об’єкта громадського призначення, частина якого, аналогічна за площею до старого кінотеатру, буде повернута у користування міста.

Як повідомила директор Департаменту економіки та інвестицій КМДА Наталія Мельник, рішення носить організаційний характер і спрямоване на підготовку до проведення самого інвестиційного конкурсу та залучення інвестора для будівництва об’єкта громадського призначення за зазначеною адресою.

Також вона зазначила, що кінотеатр «Загреб» не включений до програми приватизації комунального майна, тож є можливість вільного відведення земельної ділянки. Наразі вона нікому не належить, там затверджено Детальний план території (ДПТ), який дозволяє споруджувати на цій ділянці будівлі громадського призначення, в тому числі - і кінотеатр.

- Тобто функціональне призначення буде збережено – це буде громадська будівля з приміщеннями кінотеатру, - пообіцяла Наталія Мельник.

Нагадаємо:

Київ закупить 400 трамваїв, тролейбусів та електробусів за 5 років.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости