Родини українських полонених та політв’язнів отримали більше 17 мільйонів гривень

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Родини українських полонених та політв’язнів отримали більше 17 мільйонів гривень
17:28, 13.02.19
Укрінформ

Більше 17 мільйонів гривень отримали особи які вже визволені з російського полону, а також родини політичних в’язнів та військовополонених, яких утримує країна-агресор.

Про це повідомляє Укрінформ, передає Соцпортал.

Уряд уже виплатив 17,2 млн грн визволеним з полону, родинам політичних в'язнів та військовополонених і продовжує підтримувати їх у разі необхідності.

Захист політв’язнів, військовополонених. Виплачено 17,2 млн грн 71 громадянину України, яких визволено із полону, 77 сім’ям політичних в’язнів для професійної правової допомоги, сім’ям 24 українських моряків, захоплених військовими РФ,- повідомив під час сьогоднішнього засідання уряду прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

Він запевнив у тому, що влада у жодному разі не забула про Донбас. На території Донецької та Луганської областей нині реалізується 787 різних проектів, спрямованих на інфраструктурний та соціально-економічний розвиток регіону.

На тимчасово окупованих територіях розбудовується мережа телерадіомовлення. Вже забезпечено мовлення 17 радіостанцій у Донецькій області, 15 - у Луганській. Також на Донеччині працюють 9 цифрових та 6 аналогових телеканалів, на Луганщині - 10 і 4 відповідно.

Нагадаємо:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости