Вітчизняні зоозахисники заступилися за Супрун

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Вітчизняні зоозахисники заступилися за Супрун
21:15, 06.02.19
Соцпортал

Вітчизняні зоозахисники іp UAnimals заступилися за відсторонену від роботи Уляни Супрун. За її повноваження як виконувача обов’язків міністра охорони здоров'я

За їх інформацією за останній рік Супрун:

  • 1. Спростувала користь дельфінотерапії;
  • 2. Зробила заяву про користь вегетаріанства;
  • 3. Підтримала заборону хутряних ферм;
  • 4. Розпочала процес заборони тестування косметики на тваринах.
- Протягом року мав нагоду ближче познайомитися із командою Уляни Супрун. Не стану робити із себе експерта з реформ, а розкажу лише про те, що знаю. Про саму реформу і зміну підходу «гроші за паціентом» почитайте в мережі, - розповів координатор ініціативи Олександр Тодорчук.

За цей час UAnimals вдалося надихнути міністрку на історичну заяву про користь вегетаріанства та офіційне спрострування лікувальної користі дельфінотерапії. Нагадаю, раніше чиновники казали, що без м'яса ні-ні, а плавання з дельфінами з'являлося навіть у "серйозних" медичних публікаціях.

Супрун пішла далі та підтримала заборону хутряної промисловосі, а зараз МОЗ почуло наші заклики та ініціювало заборону тестування косметики на тваринах.

- Чесно кажучи, у мене вже схрещені пальці болять, так боюсь наврочити, - зауважив він, - До цього додайте командну роботу міністерства і абсолютну відсутність тоталітаризму, який так люблять українські чиновники. До Супрун і її команди є багато питань та об'єктивної критики. Навіть ми їх часом висловлюємо, але так і має бути. На те вони і чиновники. От тільки сьогоднішнє відсторонення міністрки через суд - то просто дічь. Як писали сьогодні в мережі: скажіть, за кого голосувати, аби Супрун залишили на посаді?

Нагадаємо, раніше:

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости