У Києві родинам загиблих в АТО не дадуть землі

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. У Києві родинам загиблих в АТО не дадуть землі
23:15, 30.01.19
Соцпортал

Родинам загиблих в АТО киян не дадуть землі - замість неї будуть виплати.

Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Спасибко, передає Соцпортал.

- Сьогодні на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту депутати одноголосно підтримали проект рішення, який передбачає надання матеріальної виплати сім’ям загиблих киян-учасників АТО замість землі, - відзначив він.

- Сьогодні рішення підтримали вже на третій комісії. До цього постійна комісія Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку та постійна комісія з питань містобудування, архітектури та землекористування також висловили свою підтримку. Відповідний проект рішення мають розглянути на найближчому з пленарних засідань Київради, – розповів заступник голови.

За словами Олександра Спасибка, через обмежені земельні запаси органи виконавчої влади та місцевого самоврядування неспроможні задовольнити необхідні потреби в отриманні земельних ділянок.

Згідно поданого на розгляд проекту рішення, сім’ї загиблих киян-учасників АТО зможуть обирати: землю в місті, що гарантована їм державою, або ж матеріальну допомогу.

Передбачається виплата у розмірі 400 прожиткових мінімумів.

Станом на 1 грудня 2018 року це становило 768 400 гривень.

Нагадаємо,

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости