У РФ колишня лижниця побила знайому новорічною ялинкою

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. У РФ колишня лижниця побила знайому новорічною ялинкою
10:48, 26.01.19
УНН

Колишня російська лижниця, яку позбавили олімпійських нагород через вживання допінгу, Ольга Данилова побила новорічною ялинкою директорку спортивної школи названої на її честь.

Про це повідомляє УНН з посиланням на російську службу Радіо Свобода, передає Соцпортал.

Зазначається, що Данилова запросила до себе в кабінет директора названої на її честь спортивної школи Катерину Шагову і звинуватила колектив освітнього закладу в непрофесіоналізмі. Данилова нібито заявила, що школа проводить заходи "на рівні сільпо".

Директор у відповідь заявила, що саме олімпійська чемпіонка винна в розвалі лижного спорту в Александрові. Після цього Данилова, як стверджується, висмикнула з горщика новорічну ялинку і побила нею співрозмовницю, після чого, за інформацією ЗМІ, почала її душити.

Катерина Шагова зафіксувала побої в лікарні і написала заяву в поліцію. Обласне УМВС не стало відкривати справу, оскільки не побачило заподіяння шкоди здоров'ю жодної зі сторін.

Ольга Данилова - дворазова олімпійська чемпіонка Ігор-1998 у лижних гонках. Вона завершила спортивну кар'єру після Олімпіади 2002 року в Солт-Лейк-Сіті. Тоді її викрили в застосуванні допінгу і позбавили отриманих нагород.

Нагадаємо, у РФ знову сталася стрілянина в школі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости