Молодик кинув дівчину на бетонну плиту, а потім зарізав

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Молодик кинув дівчину на бетонну плиту, а потім зарізав
09:26, 26.01.19
прес-служба прокуратури Київської області

Під час сварки молодик кинув неповнолітню дівчину на бетонну плиту. Дівчина знепритомніла, а молодик вихопив ніж і наніс її 40 ударів. За жорстоке вбивство хлопець отримав довічне ув’язнення.

Про це Новини Києва. Соцпортал повідомили у прес-служба прокуратури Київської області.

Ще влітку 2015 року 23-річний чоловік, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, які виникли в результаті образи, штовхнув неповнолітню, внаслідок чого вона впала на бетонну підлогу та втратила свідомість. В подальшому, нелюд наніс дівчині понад 40 ударів ножем.

Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці події.

За принципової позиції прокуратури вироком Ірпінського міського суду Київської області за вбивство з особливою жорстокістю неповнолітньої дівчини молодика визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 4 ч. 2 ст. 115 КК України та призначено покарання у виді довічного позбавлення волі.

Не погоджуючись з рішенням суду, захисник обвинуваченого подав апеляційну скаргу з мотивів призначення надто суворого покарання та визнання певних доказів недопустимими.

В той же час, апеляційний суд Київської області погодився з доводами прокуратури та залишив без змін зазначений вирок суду, відхиливши апеляційні скарги захисника засудженого.

Нагадаємо, чоловік забив односельця сокирою за перелюб.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости