Стало відомо, як в Україні будуть перевіряти якість комунальних послуг

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. Стало відомо, як в Україні будуть перевіряти якість комунальних послуг
18:06, 15.01.19
Укрінформ

Набула чинності постанова Кабміну, яка регулює порядок перевірки якості певних комунальних послуг, які надаються населенню.

Про це повідомляє Соцпортал з посиланням на Укрінформ.

Постанова Кабінету міністрів від 27 грудня 2018 р. № 1145 опублікована в офіційних виданнях: "Урядовий кур'єр" від 5 січня 2019 р. - № 3 та "Офіційний вісник України" від 15 січня 2019 р. - № 4.

Порядком регулюються питання перевірки якості надання послуг з постачання теплової енергії, гарячої води, централізованого водопостачання, централізованого водовідведення, поводження з побутовими відходами в частині надання послуг з вивезення побутових відходів, а також послуг з управління багатоквартирним будинком.

У разі ненадання, надання не в повному обсязі або неналежної якості указаних комунальних послуг споживач або управитель багатоквартирного будинку (за дорученням співвласників багатоквартирного будинку в разі прийняття ними відповідного рішення) має право викликати виконавців комунальних послуг для перевірки якості або кількості наданих послуг.

Споживач також має право звернутися до відповідних уповноважених державних органів за захистом порушених прав щодо якості надання комунальних послуг або послуг з управління багатоквартирним будинком.

Нагадаємо, у Кабміні розповіли, чому газ може знову подорожчати.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости