У Києві хуліган обстріляв будівлю школи

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. У Києві хуліган обстріляв будівлю школи
13:37, 14.01.19
відділ комунікації поліції Києва

На щастя, внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Правоохоронці затримали зловмисника і намагаються з’ясувати мотиви його вчинку.

Про це Київські новини. Соцпортал повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

До чергової частини Святошинського управління поліції зателефонувала жінка і повідомила про постріли. На місце направили екіпажі патрульної поліції та слідчо-оперативну групу.

Правоохоронці поспілкувались із заявницею, яка повідомила, що працює у школі. Близько 22-ї години, перебуваючи на чергуванні, у вікні вона помітила чоловіка зі зброєю в руках. Він кілька разів вистрілив у вхідні двері та втік.

З місця події вилучено предмет, схожий пістолет, попередньо – пневматичної дії, та металеві кульки. Речові докази направили на експертизу.

При відпрацюванні інформації поліцейські затримали зловмисника неподалік від місця скоєння злочину. Ним виявився раніше не судимий 50-річний місцевий мешканець. Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу України.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі. Встановлюються обставини, причини та мотиви скоєння правопорушення.

Нагадаємо, у Харкові в перший день навчання «замінували» школу.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости