Сім криптобірж подали заявки на ліцензію

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Сім криптобірж подали заявки на ліцензію
18:35, 14.01.19
cryptota.com.ua

Агентство фінансових послуг Японії має затвердити або відхилити заявку, яку подали сім японських криптобірж, протягом двох місяців.

Про це зазначає Соцпортал з посиланням на cryptota.

Отримання ліцензії японського регулятора – досить тривалий процес, який в цілому займає до шести місяців. Спочатку компанія повинна заповнити анкету, в якій понад 400 різних пунктів і питань. Після цього агентство зв’язується з компанією для перевірки різних пунктів заявки, в тому числі, бізнес-плану, системи управління, вжитих заходів щодо комп’ютерної безпеки, а також з протидії відмивання грошей і фінансування тероризму.

З метою перевірки представники регулятора особисто відвідують офіси компаній. Фаза перевірки даних заявки займає близько чотирьох місяців і, в разі її успішного проходження, заявка офіційно реєструється в FSA. Регулятор приймає рішення про видачу ліцензії протягом двох місяців.

Представники FSA розповіли, що на зараз 21 компанія проходить першу фазу перевірки даних, а сім криптовалютних бірж знаходяться в очікуванні схвалення або відхилення заявки. Таким чином, протягом двох місяців в Японії може з’явитися сім нових ліцензованих криптовалютних фірм.

Нагадаємо, в Єллоустонському парку прокинувся супервулкан.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости