Киян закликали підтримати культовий столичний кінотеатр

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Киян закликали підтримати культовий столичний кінотеатр
21:00, 14.01.19
Соцпортал

Депутат від фракції «Батьківщина» у Київраді Олександр Поживанов розповів, як захистити культовий кінотеатр Києва від занепаду.

Як повідомляла прес-служба київської міської парторганізації, кінотеатр «Київ» під загрозою – 4 січня 2019 закінчився термін дії договору оренди кінотеатру, що знаходиться в комунальній власності та вже протягом тривалого часу перебуває в користуванні ТОВ «Культурний центр «Кінотеатр «Київ».

- Є ризик, що будівля може перейти до управління комунального підприємства «Київкінофільм». А з огляду на останні закриття столичних кінотеатрів «Україна» та «Кінопанорама», громада стурбована, що «Київ» може спіткати така ж доля. В зв’язку з цим, Олександр Поживанов заявив про наміри захищати кінотеатр «Київ» на підставі ст. 13 закону України «Про статус депутатів місцевих рад», та закликав громадян долучатися до акцій захисту, - передають Київські новини. Соцпортал.

- Кожний громадянин має право підписати петицію на сайті електронних петицій Київради та максимально поширити інформацію про поточну ситуацію. Зараз кінотеатр потребує буд-якої підтримки з боку громади, – розповів Олександр Поживанов.

В свою чергу, депутат вже підготував проект рішення на ім’я Віталія Кличка, що спрямований на збереження кінотеатру й продовження роботи його команди.

Крім того, нагадаємо, що за словами депутата, цей опалювальний сезон - остання віха співпраці Києва з монополістом "Київенерго" в тому вигляді, як це було останні роки.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости