У Києві бібліотеку Валі Котика облаштували під бібліохаб

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. У Києві бібліотеку Валі Котика облаштували під бібліохаб
12:30, 30.12.18
День

У Подільському районі в бібліотеці імені Валі Котика зробили сучасний ремонт.

Про це пише День з посиланням на заступника голови КМДА Валентина Мондрієвського, зазначають Київські новини. Соцпортал.

- Рік кропіткої роботи - і ось! Ще півтора роки тому на Подолі була звичайна бібліотека в класичному її розумінні з щорічним «пасажиропотоком» в 3000 читачів. Але зараз ми бачимо, що з простої бібліотеки можна зробити сучасне функціональне простір! - зазначив Мондрієвський.

За його словами, тут буде все: від освітніх і розважальних заходів до теоретичних і практичних занять, де паралельно з культурними традиціями діти зможуть навчатися, знайомитися з інноваційними технологіями і розкривати свій творчий потенціал.

У новому бібліохабі з'явилися: 3D-принтер, інтерактивна дошка, комп'ютери, потужний проектор. Чиновник упевнений, що кількість відвідувачів збільшиться як мінімум удвічі. До ремонту бібліотеку відвідувало близько 3 тисяч візитерів в рік. В цілому на капітальний ремонт бібліотеки було витрачено 3 млн грн, з них на ремонт - 2,1 млн. грн і покупка нового устаткування - 899 тис. грн.

Нагадаємо, Україна стала одним з світових лідерів з вирощування волоських горіхів.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости