Серед ночі на вулиці зловмисник з ножем напав на двох чоловіків

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Серед ночі на вулиці зловмисник з ножем напав на двох чоловіків
18:12, 27.12.18
відділ комунікації ГУНП Миколаївської області

Перед цим у зловмисника із потерпілими стався конфлікт у розважальному закладі. Після чого він підстеріг їх на вулиці та вирішив помститися.

Про це Соцпортал повідомили у відділі комунікації ГУНП Миколаївської області.

З’ясувалось, що того дня двоє чоловіків 35-ти та 34-х років разом зі своїми дружинами відпочивали у одному з розважальних закладів, який розташований по вул. Будівельників в Інгульському районі.

Близько опівночі між чоловіками та ще одним відвідувачем бару, виникла сварка, яка невдовзі закінчилась. Після гуляння, коли приятелі вже йшли додому, їх наздогнав ображений чоловік, з яким у них стався конфлікт у барі, та наніс обом чоловікам ножові поранення, після чого втік у невідомому напрямі. Дружини поранених викликали лікарів, які і повідомили до поліції.

Вжитими оперативними заходами оперативники Інгульського відділу поліції встановили місцезнаходження зловмисника. Ним виявився 35-річний місцевий мешканець, якого було доставлено до відділку поліції та затримано в порядку ст. 208 КПК України.

За узгодженням із прокуратурою чоловікові повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження», що карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство.

Нагадаємо, у Києві чоловік з кухонним ножем накинувся на співмешканку.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости