Чоловік «замінував» відділення поліції

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Чоловік «замінував» відділення поліції
14:08, 15.12.18
сектор комунікації поліції Івано-Франківщини

А ще за декілька днів цей же чоловік повідомив про вибухівку в Управління магістральних газопроводів.

Про це Соцпортал повідомили у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

До Богородчанського відділення поліції надійшло повідомлення від46-річного мешканця району. Він сказав, що двоє невідомих осіб, яких він зустрів у Богородчанах, розповіли йому, що замінували Богородчанське відділення поліції. Спеціалісти-вибухотехніки обстежили будівлі та прилеглу територію. При перевірці повідомлення виявилося хибним.

За декілька днів, 12 грудня, близько другої ночі до чергової частини надійшло повідомлення від того ж чоловіка. Цього разу йому нібито розповіли про замінування Управління магістральних газопроводів УМГ «Пкарпаттрансгаз», що у Богородчанах.

На місці події працювали експерти-вибухотехніки, кінолог, слідчо-оперативна група та інші служби. Обстеживши приміщення та прилеглу територію,вибухонебезпечних предметів не виявили.

Правоохоронці оперативно встановили особу чоловіка.

Одразу оголосити підозру і затримати не могли через те, що збирали достатню кількість докази. Відтак вчора, 14 грудня, чоловіку поліцейські оголосили підозру за ч. 1 і ч. 2 ст. 259 (Завідома неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кримінального кодексу України. У подальшому прикарпатцю суд обере міру запобіжного заходу, про що клопотатимуть правоохоронці.

Нагадаємо, у Києві намагадися пограбувати магазин зброї

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости