Чоловік з газовим балончиком накинувся на майора поліції

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Чоловік з газовим балончиком накинувся на майора поліції
20:41, 12.12.18
Центральний відділ поліції Донецької області

Правоохоронець отримав хімічні опіки роговиці очей, а нападнику загрожує 5 років за гратами.

Про це Соцпортал повідомили у Центральному відділ поліції Донецької області.

На лінію 102 надійшов дзвінок від жительки Маріуполя про те, що у дворі багатоповерхового будинку з’явилася підозріла тимчасова споруда - трейлер.

На місце прибули співробітники Лівобережного відділення поліції, представники місцевої влади та громадськості. Було встановлено, що документів на розташування об’єкту немає, тому за рішенням Маріупольської міськради комунальними службами незаконну споруду було демонтовано і транспортовано на полігон твердих побутових відходів.

На полігоні власник трейлеру почав блокувати роботу комунальників та влаштував конфлікт. На місце для забезпечення громадського порядку було викликано поліцію.

В ході конфлікту чоловік завдав майору поліції тілесних ушкоджень та розпилив засіб сльозогінної дії в обличчя поліцейського та місцевого мешканця.

Поліцейські затримали підозрюваного у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

За вказаним фактом розпочато досудове розслідування за ч.2 ст.345 «Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків» Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, син катував батьків електрошокером.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости