Поліція знайшла винних в обвалі даху спорткомплексу на Київщині

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Поліція знайшла винних в обвалі даху спорткомплексу на Київщині
15:26, 02.12.18
відділ комунікації поліції Київської області

Їх звинувачують у привласнені та розтраті коштів. А також у зловживанні службовим становищем. Директор фірми, яка зводила спорткомплекс, наразі, перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Про це Київські новини. Соцпортал повідомили у відділі комунікації поліції Київської області.

Правоохоронці затримали директора фірми, що виступила генеральним підрядником, виконроба та підприємця, який здійснював технічний нагляд під час будування спортивної арени Вишнівської ЗОШ №4. Їм загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

1 грудня, на об’єкті, який здали в експлуатацію півроку тому, обвалився дах прямо під час тренувань.

Коли споруда почала руйнуватися, у залі знаходилося 30 дітей. На щастя, доки арка впала, тренери встигли вивести їх з приміщення. Ніхто не постраждав.

Поліцейські наразі розслідують кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України – щодо порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд (ч.1 ст.275), а також привласнення, розтрати майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем (ч.5 ст. 191).

Відомо, що переможець відкритих торгів, який наразі перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, запропонував побудувати спортаренуза 17, 5 мільйонів гривень.

Нагадаємо, експрес з Києва до «Борисполя» зламався на другий день після запуску.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости