Пішохід загинув під колесами іномарки

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Пішохід загинув під колесами іномарки
13:27, 01.12.18
відділ комунікації поліції Сумської області

Загиблий рухався у попутному напрямку по правій стороні дороги. За попередньою інформацією, водій автомобіль перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Про це Соцпортал повідомили у відділ комунікації поліції Сумської області.

43-річний чоловік, перебуваючи на кермом автівки «Кіа-Спортедж» і рухаючись по вулиці Прикордонній обласного центру, збив 59-річного пішохода, який рухався у попутному напрямку по правій стороні дороги.

Внаслідок отриманих ушкодженьостанній помер на місці події.

За зовнішніми ознаками, водій знаходився у стані алкогольного сп‘яніння. Відтак, його відразу ж направили на відповідний медичний огляд, після чого затримали в порядку ст. 208 КПК України. Вилучений транспортний засіб доправили на спецмайданчик Сумського відділу поліції.

Наразі в рамках відкритого за ознаками ч.2 ст. 286 КК України кримінального провадження слідчі вирішують питання про оголошення затриманому чоловіку підозри у вчиненні злочину та готують клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу.Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керуватитранспортними засобами до 3 років або без такого.

Нагадаємо, у жахливій ДТП загинули водій легковика та його донька.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости