Через ревнощі чоловік вбив свого знайомого

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Через ревнощі чоловік вбив свого знайомого
17:41, 29.11.18
відділ комунікації поліції Дніпропетровської області

Загиблий прийшов до подружньої пари у гості. Під час застілля зловмисник приревнував його до своєї дружини і ніжкою від стільця завдав декілька смертельних ударів. Після чого пара втекла в будинку, який винаймала.

Про це Соцпортал повідомили у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

Власник житла прийшов до наймачів за грошима і виявив у будинку тіло незнайомого чоловіка. Господар повідомив про злочин поліціюДніпра та розповів, що здав житло в оренду сімейній парі. Слідчо-оперативна група провела огляд місця події, вилучила відбитки пальців рук та інші речові докази. Тіло загиблого того ж дня направили до судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті. За фактом умисного вбивства відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної поліції встановили, що в гості до чоловіка та жінки, які винаймали житло у заявника, прийшов знайомий. Під час сварки через ревнощі 37-річний чоловік ніжкоювід стільця завдав гостю смертельні травми. Оперативники встановили місцезнаходження зловмисника та затримали його в порядку ст. 208 Кримінального кодексу України. Наразі слідчим вирішується питання щодо повідомлення про підозру затриманому та обрання до нього запобіжного заходу.

За вчинення умисного вбивства чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Нагадаємо, чоловік звинуватив незнайомця у крадіжці ванни та встромив йому ніж у груди.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости