Горе-матір вирішила позбутися доньки і вигадала історію з її викраденням

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Горе-матір вирішила позбутися доньки і вигадала історію з її викраденням
13:52, 25.11.18
відділ комунікації поліції Одеської області

До правоохоронців Одеси звернулася схвильована жінка і повідомила, що біля залізничного вокзалу хтось забрав коляску з її семимісячною донькою. Поки правоохоронці шукали дитину та викрадача, з однієї місцевих лікарень надійшла інформація, що їм підкинули семимісячну дівчинку. Співставивши факти, поліцейські зрозуміли, що сталося насправді.

Про це Соцпортал повідомили у відділ комунікації поліції Одеської області.

Про викрадення дівчинки до поліції повідомила сама мати. «Засмучена» жінка розповіла, що біля залізничного вокзалу вона відволіклася на старшу дитину, а коли повернулася - коляски з немовлям вже не було.

Одразу з ж на пошуки маляти були орієнтовані усі наряди поліції та громадськість.

Поки працівники Приморського відділу поліції оглядали територію біля вокзалу, опитували перехожих та переглядали відео з камер спостереження, у Суворовський відділ поліції надійшла інформація про те, що годиною раніше до лікарні підкинули семимісячну дівчинку, в речах якої знайдено записку з проханням потурбуватися про малу та анкетними даними на неї та її маму.

Правоохоронці Суворовського ВП виїхали до медичного закладу, де опитали ймовірних свідків та очевидців події. Один з опитаних надав детальний опис жінки з коляскою - вона просила у нього аркуш паперу та ручку. Вказана інформація була одразу ж передана колегам у Приморський ВП.

Проаналізувавши зібрану інформацію, поліцейські дійшли висновку, що жінка, яка звернулася до поліції з заявою про викрадення дитини та залишила немовля біля лікарні – одна й та ж сама особа. Хоча правопорушниця всіляко намагалася заплутати сліди, вказавши у залишеній з донькою записці чужі анкетні дані.

Зрештою правоохоронці встановили обставини подій, що відбулися.

Як з’ясувалося, близько місяця тому 22-річна жителька м.Ізюм, що на Харківщині, з двома малолітніми дітьми віком 2,8 років та 6 місяців приїхала до родичів в Одесу нібито для проходження медичного обстеження. За словами горе-матері, її молодша донька - «невиліковно хвора», тому, не маючи грошей на лікування, вона й вирішила залишити її біля медичного закладу. Сама ж молодиця через годину збиралася повернутися додому на Харківщину і вже навіть мала квиток на потяг. Аби якось виправдатися перед ріднею, яка навряд чи схвалила б такий вчинок, жінка вирішила забезпечити собі алібі історією з «викраденням».

Відносно матері складені два адміністративні протоколи за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) та ст. 183 (завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

На даний час дитина обстежена лікарями - попередньо, повідомлений матір’ю діагноз не підтверджується. Зараз дівчинку поміщено до медичного закладу, її життю нічого не загрожує.

Нагадаємо, у жахливій ДТП постраждали двоє дітей.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости