На Київщині чоловік побив пенсіонерку та відібрав у неї велосипед

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. На Київщині чоловік побив пенсіонерку та відібрав у неї велосипед
10:44, 24.11.18
відділ комунікації поліції в Київській області

Але далеко поїхати на вкраденому ровері зловмиснику не вдалося – на одній із вулиць його затримали патрульні поліцейські. А літню жінку з численними травмами госпіталізували.

Про це Київські новини. Соцпортал повідомили у відділ комунікації поліції в Київській області.

У селі Іванків чоловік напідпитку зайшов до подвір’я односельчанки викрасти велосипед. Коли господарка стала йому на заваді, лиходій жорстоко побив її кулаками по голові.

Після того як старенька вже не змогла пручатись, зловмисник втік на велосипеді у невідомому напрямку.

На галас вибігла з будинку родина пенсіонерки. Вони викликали поліцію та швидку медичну допомогу. За вказаною адресою одразу прибула група реагування патрульної поліції. Завдячуючи небайдужим односельцям та сусідам потерпілої жінки, поліцейським вдалося швидко затримати зловмисника на одній з вулиць села.

Ним виявився 47-річний уродженець міста Кривий Ріг, який проживає в Іванкові тимчасово.

Нападник затриманий у порядку ст. 208 КПК України і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

Речовий доказ – велосипед, вилучено і після проведення певних слідчих дій поліцейські повернуть його власниці.

Потерпіла 67-річна пенсіонерка знаходиться у лікарні, кудибула доправлена з травмою голови та травматичною ампутацією зубів.

За фактом розбійного нападу відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від семи до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Триває слідство.

Нагадаємо, у Києві невідомі на ходу побили водія маршрутки.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости