​«Батьківщина» вимагає негайно включити до порядку денного постанову про скасування підвищення ціни на газ

  1. Главная
  2. Архив
  3. Политика
  4. ​«Батьківщина» вимагає негайно включити до порядку денного постанову про скасування підвищення ціни на газ
12:14, 21.11.18
Соцпортал

Про це з парламентської трибуни заявив перший заступник Голови фракції "Батьківщина" в парламенті Сергій Соболєв, передає Соцпортал.

Сергій Соболєв, народний депутат, перший заступник Голови фракції «Батьківщина»:«Ми маємо низку законопроектів, які дадуть можливість остаточно врегулювати це питання і газ власного видобутку направити населенню України».

Сергій Соболєв наголосив на тому, що відповідну постанову парламенту (№9265), яку вже підписали лідери шести фракцій і груп, досі не винесено навіть на розгляд профільного комітету.

Народний депутат від "Батьківщини" зазначив, що зараз ситуація з опаленням у багатьох містах критична і що цю проблему «пробують перекласти з хворої голови на здорову» і обвинувачують мерів міст у тому, що, виявляється, непостачання газу та підвищення тарифів – це їхня проблема.

Фракція "Батьківщини" наполягає на тому, щоб питання, які накопичилися через необґрунтоване підвищення ціни на газ і подальше зростання тарифів, першочергово ставилися на розгляд у сесійній залі.

В свою чергу, народний депутат від «Батьківщини» Сергій Євтушок нагадав у прямому ефірі телеканалу «Еспресо», що основною причиною проблем з теплопостачанням у населених пунктах України – є підняття рішенням Петра Порошенка ціни на газ.

Сергій Євтушок пояснив, що тепло не вмикають через борги теплокомуненерго, значна частина яких є штучними і виникли вони лише через різницю в цінах.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости