На Київщині чоловік стільцем побив поліцейського

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. На Київщині чоловік стільцем побив поліцейського
18:43, 20.11.18
відділ комунікації поліції в Київській області

Зловмисник, знаходячись у службовому кабінеті співробітника поліції, схопив стілець і щосили вдарив його по голові. Правоохоронця зі струсом мозку госпіталізували. А нападник, зідно вироку суду, отримав 2 роки обмеження волі.

Про це Київські новини. Соцпортал повідомили у відділ комунікації поліції в Київській області.

У червні цього року група реагування патрульної поліції Кагарлицького відділення поліції отримала повідомлення про сімейні сварку у квартирі. Чоловік напідпитку прийшов до колишньої дружини вкотре з’ясувати стосунки. Жінка була змушена викликати поліцію.

Коли прибули працівники поліції, дебошир поводив себе агресивно, на зауваження не реагував і почав погрожувати правоохоронцям фізичною розправою.

Щоб припинити правопорушення працівники поліції доставили його до Кагарлицького відділення поліції.

Знаходячись у службовому кабінеті, під час складання матеріалів про адміністративне правопорушення про вчинення насильства в сім’ї, чолов’ягасхопив стілець та щосили вдарив ним по голові працівника поліції. У подальшому старшого сержанта поліції доправили до травматологічного відділення лікарні, де йому діагностували рвану рану голови та струс мозку.

Того ж дня за фактом заподіяння тілесних ушкоджень поліцейському відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.345 Кримінального кодексуУкраїни.

Після оголошення підозри та проведення всіх слідчих дій справа щодо побиття поліцейського була скерована до суду, згідно вироку якого зловмисник отримав 2 роки обмеження волі.

Нагадаємо, у Києві невідомі з битами накинулися на автомобіль.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости