У Києві перестануть робити ямковий ремонт доріг

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. У Києві перестануть робити ямковий ремонт доріг
19:57, 05.11.18
прес-служба КМДА

Перевагу віддають капітальному ремонту із повною заміною асфальтобетонного покриття.

Про це Соцпортал повідомили у прес-службі КМДА.

За останні 2 роки у Києві відремонтували близько 500 км доріг. Цьогорічний план – 300 км. Про це При цьому місто намагається «відходити» від ямкового ремонту. Здебільшого на дорогах і вулицях міста проводять капітальні ремонти.

- У рамках капремонту замінюється асфальтобетонне покриття, освітлення, будуються тротуари, зокрема ФЕМ, з’являються елементи благоустрою тощо, – розповів в ефірі програми «Київ Live» телеканалу «Київ» заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

Відзначається, що із 1 січня 2018 року в Україні розпочав роботу Державний дорожній фонд. Згідно із проектом, 60% коштів фонду спрямовуватимуть на будівництво, реконструкцію, ремонт і утримання автодоріг загального користування державного значення. 35% – на дороги місцевого значення, 5% – на фінансування безпеки дорожнього руху.

Митний експеримент працює у столиці з 2016 року. Він передбачає перерахування половини суми перевиконання планових митних надходжень (мита, акцизного податку, податку на додану вартість на ввезені в країну товари) на ремонт доріг.

Нагадаємо, столичні аеропорти будуть патрулювати поліцейські з собаками.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости