Мати вбила маленьку дитину, бо та вночі голосно плакала

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Мати вбила маленьку дитину, бо та вночі голосно плакала
19:22, 02.11.18
Нацполіція Одеської області

На першому допиті жінка повідомила, що просто вранці виявила свого чотирьохмісячного синочка без ознак життя. Однак, судмедексперти встановили, що дитина померла насильницькою смертю, тож горе-матері довелося зізнатися у причетності до неї. Жахлива трагедія сталася у місті Подільськ.

Про це Соцпортал повідомили у Нацполіції Одеської області.

В поліцію надійшло повідомлення від фельдшера швидкої допомоги, що ним констатовано смерть чотиримісячної дитини. В ході проведення огляду тіла дитини судово-медичним експертом явних ознак насильницької смерті виявлено не було. Мати померлого хлопчика повідомила, що син не хворів, вночі вона його нагодувала, переповила і поклала спати, а ранком виявила вже без ознак життя.

За висновком судово-медичного експерта причиною смерті немовляти стала механічна асфіксія, тобто удушення. На допиті у слідчого жінкарозповіла, що вночі малюк сильно плакав. Усі спроби його заспокоїти виявилися марними. Тоді мати закрила синові рота рукою, щоб він не кричав. Дитина затихла, бо, як з’ясувалося пізніше, задихнулась. Жінці повідомлено про підозру за п.2 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вона затримана в порядку ст. 208 КПК до обрання судом запобіжного заходу.

Наразі досудове слідство триває. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічного ув’язнення.

Нагадаємо, у коробці з-під взуття знайшли тіло маленького хлопчика з ножовими пораненнями.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости