Після смерті батьків молодик хотів повіситися на мосту

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Після смерті батьків молодик хотів повіситися на мосту
20:27, 26.10.18
прес-служба Патрульної поліції Кіровоградської області

Хлопець вже накинув зашморг собі на шию, але випадкові перехожі вчасно це помітили та викликали поліцію. Трагічний інцидент ледь не стався у Кропивницькому.

Про це Соцпортал повідомили у прес-службі Патрульної поліції Кіровоградської області

Близько 6-ї години ранку патрульні отримали виклик про те, що невідомий громадянин має намір вчинити самогубство на пішохідному мосту, що сполучає мікрорайони Кущівка та селище Гірниче.

За лічені хвилини на місце події прибув автопатруль, який виявив громадянина за крок від трагічних наслідків. На шиї в нього був зашморг, інший кінець мотузки був прив’язаний до поручнів мосту. 19-річний парубок перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння та ледве зміг назвати своє ім’я. З метою запобігти подальшим спробам завдати собі шкоди інспектори застосували до молодика кайданки та викликали швидку.

Коли в спеціалізованому медичному закладі лікарі привели парубка до тями, патрульні розпитали, що його спонукало до такого кроку. Зі слів відчайдушного громадянина інспектори з’ясували, що його батьки померли, а зараз він проживає з тіткою, яка зловживає оковитою. На додаток напередодні хлопець вживав алкогольні напої, які змішував з енергетиками. Усі негаразди в купі й штовхнули парубка до самогубства. Надалі парубок буде перебувати під опікою лікарів.

Нагадаємо, пенсіонерка зарізала рідну доньку.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости