Пенсіонерка зарізала рідну доньку

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Пенсіонерка зарізала рідну доньку
18:45, 26.10.18
відділ комунікації поліції Сумської області

Під час сварки схопила ніж і, не вагаючись, нанесла чотири удари. Медики, які першими прибули на місце події, лише констатували смерть потерпілої.

Про це Соцпортал повідомили у відділі комунікації поліції Сумської області.

Про смерть молодої жінки, на чиєму тілі були виявлені ножові поранення, до поліції повідомили медики. На вказане місце одразу виїхала група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

Як з’ясували полісмени, померлою виявилась 28-річна жителька Шостки, яка того дня разом зі своїм співмешканцем приходила до матері в гості. Зустріч не обішлась без вживання алкоголю. Під час застілля мати з донькою в черговий раз посварились. І, вочевидь, старша з жінок вирішила розібратися з молодшою за допомогою ножа.

Судмедексперт нарахував на тілі молодиці чотири ножових поранення, які стали для неї смертельними. За підозрою у скоєнні особливо тяжкого злочину матір потерпілої, 61-річну жительку Шостки, затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України до обрання судом їй міри запобіжного заходу.

Наразі в поліції відносно жінки відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України «Навмисне вбивство». Санкція статті передбачає від десяти до п’ятнадцяти років позбавлення волі або по життєве ув’язнення.

Нагадаємо, жінка до смерті забила свого вітчима.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости