Учасники благодійної дистанції зібрали 134 000 гривень під час 9th Wizz Air Kyiv City Marathon

  1. Главная
  2. Архив
  3. Жизнь
  4. Учасники благодійної дистанції зібрали 134 000 гривень під час 9th Wizz Air Kyiv City Marathon
13:12, 22.10.18
Соцпортал

7 жовтня під час 9th Wizz Air Kyiv City Marathon усі бажаючі могли пробігти благодійну дистанцію 2 км (50% від стартового внеску перераховувалися на добрі справи). Сума зібраних коштів склала 134 000 гривень.

Цього року учасники благодійного забігу на 2 км під час 9th Wizz Air Kyiv City Marathon збирали кошти на обладнання кабінету реабілітації ДУ Інституту травматології та ортопедії НАМН України. Адже саме до цього клінічного закладу щорічно звертаються за допомогою тисячі пацієнтів (серед них і легкоатлети), які мають захворювання суглобів під назвою остеоартроз. Для повноцінної та швидкої реабілітації потрібне належне сучасне обладання, якого у ДУ Інституті травматології та ортопедії НАМН України наразі недостатньо.

Під час Київського півмарафону 8th Nova Poshta Kyiv Half Marathon , який відбувся 22 квітня 2018 року учасники благодійної дистанції також збирали гроші на обладнання кабінету реабілітації ДУ Інституту травматології та ортопедії НАМН України. Сума зібраних коштів склала 120 000 гривень.

Благодійність є обов’язковою складовою усіх заходів компанії Run Ukraine – організатора наймасовіших бігових подій в Україні. Щорічно під час заходів в рамках Run Ukraine Running League учасники збирають кошти для благодійних фондів та організацій та небайдужі залучаються до вирішення конкретних проблем.

Окрім спортивної складової бігових заходів, компанія Run Ukraine прагне закласти фундамент, що допоможе розвивати здорову та спортивну націю. Це напрямок, над яким компанія планує працювати не один рік.

Минулого року під час шести бігових заходів у п’яти містах українці та гості з інших держав долучилися до забезпечення протезами ветеранів АТО в рамках благодійних забігів «Переможці».

Cайт компанії Run Ukraine: https://runukraine.org/

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости