Чоловік з рушниці розстріляв свого знайомого (відео)

  1. Главная
  2. Архив
  3. Социалка
  4. Чоловік з рушниці розстріляв свого знайомого (відео)
21:03, 18.10.18
Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області

Щоправда, зброя була споряджена гумовими кулями і потерпілий обійшовся лише госпіталізацією. Тепер правоохоронці, які затримали стрільця, з’ясовують причини конфлікту, який міг закінчитися смертю.

Про це інформує Соцпортал, посилаючись на обласне управління поліції.

Подія трапилася вдень біля одного із домоволодінь Амур-Нижньодніпровського району міста Дніпро. В ході з’ясування стосунків один із чоловіків виніс з будинку рушницю, споряджену патронами з гумовими кулями, та здійснив кілька пострілів у бік знайомого, а далі втік з місця пригоди на автомобілі. А 33- річного потерпілогоз вогнепальним пораненням нижніх кінцівок та тулубудоправлено до лікарні.

Провівши комплекс оперативно-розшукових заходів, поліцейські встановили місцезнаходження підозрюваного та затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчим відділенням Амур-Нижньодніпровського відділення поліції Дніпровського ВП вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ч.4 ст 296 (Хулігантство) Кримінального кодексу України. За дані діяння передбачається покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років позбавлення волі.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости