Нетверезий киянин забив свого дідуся до смерті (відео)

  1. Главная
  2. Архив
  3. Киев
  4. Нетверезий киянин забив свого дідуся до смерті (відео)
20:55, 17.10.18
відділ комунікації поліції Києва

Пенсіонер мав необережність зробити зауваження онуку, що той прийшов додому у стані алкогольного сп’яніння. У відповідь, молодик накинувся на нього з кулаками.

Про це Соцпортал повідомили у відділ комунікації поліції Києва.

До чергової частини Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення про те, що у квартирі на вулиці Льва Толстого знаходиться мертвий чоловік. На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група, екіпажі патрульних поліцейських, кінологи та лікарі.

Як встановили правоохоронці, між 84-річним дідусем і його 29-річним онуком, який повернувся додому у стані алкогольного сп’яніння, виник конфлікт. У результаті молодик з кулаками накинувся на родича, потім пішов з дому, а коли повернувся - виявив дідуся мертвим і викликав «швидку». Лікарі констатували смерть потерпілого.

Працівники карного розшуку затримали зловмисника та доставили до управління поліції для надання пояснень. Правопорушником виявився 29-річний киянин, раніше судимий за грабіж та умисне вбивство. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Фігурантові оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, біля кладовища чоловік потрапив під колеса потяга.

Новости по теме

Популярные новости

Новости о войне

Последние новости